Salát s karamelizovanými cibulkami

40 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenké plátky, opékáme zvolna na polovině másla cca 12 minut. Přidáme cukr a polovinu červeného vinného octa, mícháme až šťáva zkaramelizuje, vyjmeme cibuli a na zbylém másle opečeme chřest, doměkka.
  • 2
    Mladý baby špenát, kapii, chřest, olej a zbylý ocet smícháme, osolíme, opepříme a promícháme, navrch dáme karamelizovanou cibulku a rozdrobenou fetu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.