Salát s křupavým fenyklem a kuřetem s kouřovou příchutí

40 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
222 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky nakrájíme na proužky, přidáme prolisovaný česnek, papriku, fenyklová semínka a špetku soli. Smícháme a zprudka osmažíme na olivovém oleji. Vyjmeme a přikryjeme, aby zůstaly teplé.
  • 2
    Bulvu fenyklu nakrájíme na tenké plátky, smícháme rýžovou mouku, sůl a pepř, obalíme v bílcích a rýžové mouce.
  • 3
    Smažíme asi 2 minuty dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat na ubrousku. Rozdělíme spolu s kuřetem a pokapeme zálivkou z octa, jedné lžíce oleje, cukru, soli a pepře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.