Salát s kukuřicí a tuňákem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu. Uvařené těstoviny slijeme, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Zhotovíme zálivku. Smícháme olej s oběma druhy octa. Přidáme hořčici a med. Dochutíme solí a pepřem a znovu promícháme.
  • 3
    Zálivku smícháme s těstovinami a rozdrceným tuňákem. Poté přimícháme kukuřici, nakládané pečené papriky nakrájené na drobné kousky a znovu promícháme. Přimícháme polovinu množství pokrájené bazalky, ochutnáme, popřípadě znovu dochutíme. Salát servírujeme vychlazený, navrch nasypeme zbývající bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.