Salát s kyselým mlékem
30 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžícePetržel - nať
- 2decilitryMléko - podmáslí
- 2kusySalát hlávkový
- 0,5decilitrOlej olivový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
335 mg
Postup přípravy
- 1Listy hlávkového salátu řádně omyjeme, potrháme na kusy a dáme do mísy. Uvaříme vajíčka natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Omytou petrželku drobně pokrájíme.
- 3Kyselé mléko osolíme, opepříme, smícháme s olivovým olejem. Přelijeme salát v míse a lehce promícháme. Porce salátu ozdobíme plátky vajíček a zelenou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.