Salát s mořskými plody

7 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
988 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí osolené vody vsypte očištěnou a nakrájenou zeleninu na tenké proužky, olihně a krevety. Vařte 2 minuty, slijte a nechte okapat.
  • 2
    Dresink připravte smícháním citronové sťávy, oleje, soli a pepře.
  • 3
    Zeleninu a mořské plody vsypte do misky, přelijte dresinkem a přidejte kapary, promíchejte a nechte chvíli odstát.
  • 4
    Rukolu rozdělte na 4 talíře, zakápněte balzamikovým octem, položte na ni salát a podávejte.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.