Salát s ředkvičkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme doměkka, scedíme, necháme zchladnout.
  • 2
    Na talíř rozložíme okurky nakrájené na tenká kolečka, posypeme solí a necháme 30 minut stát. Poté kolečka okurek opláchneme pod studenou tekoucí vodou a osušíme na papírových utěrkách.
  • 3
    Ředkvičky nakrájíme na plátky. Okurku a ředkvičky upravíme na střed mísy a navršíme brambory.
  • 4
    Připravíme zálivku - smícháme dijonskou hořčici, olivový olej, vinný ocet a nasekané čerstvé bylinky. Vše důkladně promícháme. Zálivkou přelejeme salát. Salát podáváme chlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.