Salát s ředkvičkami a okurkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové listy opláchneme ve studené vodě, vodu setřeme, listy natrháme. Ředkvičky a okurku omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriku přepůlíme na délku, zbavíme semen, omyjeme, jemně nakrájíme. Na tvrdo uvařená oloupaná vejce nakrájíme na osminky.
  • 2
    Na zálivku rozmícháme vinný bílý a balzamicový ocet, přidáme hořčici, pepř a sůl, metlou přišleháme postupně olivový olej.
  • 3
    Natrhané salátové listy a nakrájené ředkvičky, okurku i papriku promícháme se zálivkou. Salát na talíři obložíme vejci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.