Salát s rybou na kari

40 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
108 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát a špenát opláchneme a necháme okapat, potom natrháme na malé kousky.
  • 2
    Očištěné ředkvičky omyjeme a nakrájíme z nich jemné plátky.
  • 3
    Opláchnuté rybí filé osušíme, nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme, pokapeme citronovou šťávou.
  • 4
    Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kurkumu, kari a zpěníme. Potom vložíme připravené rybí filé a 5 minut opékáme po všech stranách.
  • 5
    Zálivku připravíme tak, že do rozmíchaného octa se solí a pepřem postupně metlou přišleháme olivový olej.
  • 6
    V míse smícháme salát, špenát a ředkvičky, vše přelijeme zálivkou a obložíme opečeným rybím filé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.