Salát Waldorf s jablky

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
24 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na jemné nudličky. Celer oloupeme, nahrubo nastrouháme a v míse smícháme s jablky. Zalijeme citronovou šťávou.
  • 2
    Jádra vlašských ořechů nahrubo nasekáme. Přidáme do mísy. Hroznové bobule omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme a případně odstraníme semena. Rovněž přidáme do mísy.
  • 3
    Zakysanou smetanu rozmícháme se solí a štědře opepříme. Promícháme se salátem. Necháme nejméně 3 hodiny odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.