Salát z bílého zelí s červenou řepou

15 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
66 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
8 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál, několik pěkných listů dáme stranou a zelí nastrouháme na hrubém struhadle. Krájenou naloženou řepu slijeme a necháme okapat, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nahrubo nastrouháme, pažitku nasekáme najemno.
  • 2
    Promícháme majonézu, hořčici, sůl, pepř a zálivkou přelijeme zelí s červenou řepou a dobře promícháme.
  • 3
    Servírovací mísu vyložíme odloženými zelnými listy a na ně
  • 4
    narovnáme umíchaný salát a posypeme pažitkou. Před podáváním salát necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.