Salát z brambor a okurky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme, oloupeme a pokrájíme na větší kusy. Okurku nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Z majonézy, kefíru a jogurtu umícháme zálivku, kterou osolíme a opepříme. Vlijeme k bramborám a okurce, vše dobře promícháme, osolíme a opepříme. Servírujeme vychlazené, posypané sekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.