Salát z brambor a tresky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
4 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
713 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.
  • 2
    Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.
  • 3
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.
  • 4
    Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.