Salát z brambor a tresky
40 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory
- 500gramůTreska aljašská
- 60gramůCeler řapíkatý
- 30gramůCibule
- 50mililitrůMajonéza
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
4 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
713 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a uvaříme ve vroucí osolené vodě. Pak rozkrájíme na kostičky.
- 2Rybu necháme povařit 10 minut v osolené vodě, poté nakrájíme na drobnější kousky.
- 3Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Celer dobře omyjeme a nakrájíme na kolečka.
- 4Všechny suroviny smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem. Vmícháme majonézu a citronovou šťávu, necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.