Salát z brokolice s kuřetem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
34 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brokolici rozebereme na větší růžice a spolu s košťálem uvaříme v páře. Brokolice nesmí být úplně měkká, jen košťál uvaříme úplně doměkka. Brokolici hned přelijeme ledovou vodou a necháme okapat. Uvařený košťál oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, růžice rozebereme na menší růžičky. Do mísy dáme brokolici i s pokrájeným košťálem, vykostěné vařené kuřecí maso bez kůže, které jsme nakrájeli na nudličky, scezený a okapaný hrášek, nahrubo nakrájená vejce uvařená natvrdo a pečlivě oloupaný a na nudličky nakrájený pomeranč a olivy nakrájené na čtvrtky. Směs zakapeme citronovou šťávou a koňakem, osolíme, promícháme a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.