Salát z čekanky a celeru

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekanku i celer omyjeme a necháme okapat. Čekanku rozpůlíme a pak ještě příčně rozkrojíme. Celer nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V misce smícháme citronovu šťávu, ocet a olej, dochutíme pepřem a solí a smícháme s čekankou a celerem.
  • 3
    Mandle spaříme, oloupeme, nahrubo nasekáme a prudce osmahneme v malé pánvi bez oleje.
  • 4
    Salát rozdělíme na talíře, posypeme opraženými kousky mandlí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.