Salát z čekanky a dýně

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni slijeme a necháme v sítu okapat. Petrželku omyjeme a okapanou najemno nasekáme. Čekanku omyjeme a natrháme.
  • 2
    Dvě třetiny dýně rozmixujeme s olejem, octem, sójovou omáčkou a kari kořením, směs podle chuti opepříme a osolíme a vmícháme do ní nakrájenou petrželku.
  • 3
    Na servírovací talíře rozdělíme čekanku a zbylou dýni, přelijeme dýňovým dresinkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.