Salát z celeru, jablek a pórku

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrový celer nahrubo nastrouháme a osmažíme na oleji s přidáním octa, soli a cukru. Pod poklicí celer dusíme do poloměkka, necháme vychladnout, vložíme do mísy.
  • 2
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nahrubo nastrouháme a zakapeme citronovou šťávou. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 3
    Jablka s pórkem vmícháme k celeru, přidáme pepř, worcesterskou omáčku a posypeme petrželovou natí.
  • 4
    Před podáváním salát necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.