Salát z celeru s ananasem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
42 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme, oloupeme, nakrájíme na nudličky a vložíme do vroucí vody s octem a vaříme zhruba 5 minut. Poté scedíme a necháme okapat. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na nudličky a v míse zakapeme citronovou šťávou. Z ananasu slijeme nálev, ananas necháme okapat a nakrájíme na kostičky. Oříšky nasekáme nadrobno. Zálivku připravíme smícháním majonézy se smetanou, cukrem, solí a pepřem.
  • 2
    K jablkům v míse přidáme celer, ananas, oříšky a promícháme se zálivkou. Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.