Salát z celeru s jablky a nivou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
22 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nivu nakrájíme na tenké plátky, smetanu smícháme se solí, pepřem a citronovou šťávou, syrový celer očistíme, oloupeme a nastrouháme najemno, jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrájíme jádřince a jablka nakrájíme na tenké plátky, petrželovou nať pokrájíme najemno, ořechy nasekáme nahrubo.
  • 2
    V míse promícháme smetanovou zálivku se sýrem, celerem a jablky. Necháme vychladit a před podáváním posypeme petrželovou natí a ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.