Salát z celeru s kuřecím masem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehna očistíme, omyjeme, osolíme, vložíme do pekáče na máslo s vodou, v předehřáté troubě pečeme do měkka. Během pečení maso obracíme a přeléváme výpekem (je-li třeba, přilijeme vroucí vodu). Poté maso necháme zchladnout, zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na nudličky. Syrový celer oloupeme, nahrubo nastrouháme a v míse zakapeme citronovou šťávou. Okurku pokrájíme na kostičky, pažitku nadrobno nasekáme. Zálivku připravíme smícháním smetany se solí, pepřem, kečupem a pažitkou.
  • 2
    Do mísy k celeru přidáme kuřecí maso, přelijeme zálivkou, promícháme, necháme vychladit. Před podáváním salát poklademe osminkami rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.