Salát z červené řepy s hořčicí
20 min.
Ingredience
- 200gramůČervená řepa sterilovaná
- 150gramůJablka
- 50gramůKřen
- 8gramůOlej olivový extra panenský
- 25gramůHořčice
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Nakládanou červenou řepu scedíme a nakrájíme na proužky, jablka oloupeme, rozkrojíme, odstraníme jádřince a nastrouháme nahrubo, očištěný křen nastrouháme na jemno.
- 2Do misky nasypeme řepu, jablka, křen, osolíme, opepříme, hořčici naředíme troškou oleje a vmícháme do salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.