Salát z červené řepy s melounem

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vody v hrnci nalijeme ocet, přidáme neoloupanou, omytou celou červenou řepu a uvaříme ji doměkka. Uvařenou scedíme, oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a urovnáme do středu mělkého talíře. Pokapeme olejem a octem, položíme tenké proužky fety, kterou také pokapeme olejem a posypeme oreganem.
  • 2
    Meloun oloupeme, nakrájíme na úhledné kostky a poklademe na pravý okraj talíře. Hroznové víno omyjeme, překrojíme na poloviny a naaranžujeme na levý okraj talíře. Vše posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.