Salát z červené řepy s melounem
60 min.
Ingredience
- 200gramůČervená řepa
- 100gramůSýr Feta
- 200gramůMeloun vodní
- 200gramůHroznové víno
- 2lžíceOlej olivový
- 2lžíceOcet Sherry
- 1lžičkaOregano sušené
- 2lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Do vody v hrnci nalijeme ocet, přidáme neoloupanou, omytou celou červenou řepu a uvaříme ji doměkka. Uvařenou scedíme, oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a urovnáme do středu mělkého talíře. Pokapeme olejem a octem, položíme tenké proužky fety, kterou také pokapeme olejem a posypeme oreganem.
- 2Meloun oloupeme, nakrájíme na úhledné kostky a poklademe na pravý okraj talíře. Hroznové víno omyjeme, překrojíme na poloviny a naaranžujeme na levý okraj talíře. Vše posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.