Salát z červené řepy s ořechy

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu v hrnci osolíme, přilijeme ocet, vložíme umytou červenou řepu a uvaříme doměkka.
  • 2
    Uvařenou řepu scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kostky, které naskládáme do misky. Přidáme ještě nastrouhaný křen, hořčici, nasekané vlašské ořechy, posypeme kmínem a dobře promícháme.
  • 3
    V menším hrnci zahřejeme víno, pepř, bobkový list, cukr a zalijeme suroviny, které máme připravené v misce. Misku přiklopíme a salát necháme celou noc marinovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.