Salát z červené řepy s uzeným masem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu necháme okapat, nakrájíme ji na kostičky a dáme do salátové mísy. Jablko zbavíme slupky a na jemno nastrouháme. Přidáme k červeně řepě.
  • 2
    Ocet smícháme s olivovým olejem, solí, pepřem a směsí přelijeme řepu. Necháme 30 minut odležet.
  • 3
    Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kroužky. Uzené maso nakrájíme na kostičky. Obojí přidáme k řepě a jablku. Důkladně promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.