Salát z červeného a bílého hlávkového zelí

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
16 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červené a bílé zelí očistíme, drobně nakrouháme do misky. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, ochutíme solí, pepřem a promícháme.
  • 2
    Do misky dáme žloutky, utřeme s prolisovaným česnekem, hořčici. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Zálivkou zalijeme zeleninu, promícháme.
  • 3
    V lednici necháme odležet 30 minut. Podáváme na jednotlivých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.