Salát z červeného zelí s jogurtem
20 min.
Ingredience
- 450gramůZelí hlávkové červené
- 150gramůJogurt bílý
- 50mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusCibule
- 2lžíceKopr čerstvý
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné zelí omyjeme, zbavíme košťálů a nakrájíme na nudličky. Vsypeme do mísy, osolíme a přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Podle chuti osladíme, opepříme a zakapeme octem. Nakonec salát promícháme se zálivkou z jogurtu, ušlehané smetany a nasekaného kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.