Salát z červeného zelí s křenem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné červené zelí nakrouháme na nudličky, v kastrolu zalijeme vodou, osolíme, přidáme trochu octa a krátce povaříme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme, křen najemno nastrouháme a obojí přidáme k vychladlému zelí.
  • 3
    Z oleje, lžíce octa, sladidla, soli a pepře umícháme zálivku, kterou salát přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.