Salát z červeného zelí se sýrem

20 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté zelí najemno nakrouháme. Polníček omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Višně slijeme a šťávu zachytíme. Smícháme je se zelím. Sýr nakrájíme na jemné nudličky.
  • 3
    Prošleháme olej s hořčicí a polovinou višňové šťávy, osolíme a opepříme. Salát pokapeme zálivkou, přikryjeme fólií a necháme asi 20 minut rozležet.
  • 4
    Nakonec vmícháme polníček a salát posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.