Salát z červených fazolí a tuňáka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervované červené fazole v sítu propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Okapané fazole smícháme v míse s konzervovaným tuňákem rozmělněným na kousky a s oloupanou, nasekanou cibulí.
  • 3
    Na marinádu smícháme v misce ocet se solí, pepřem, chilli omáčkou, rostlinným olejem a olejem z tuňákové konzervy.
  • 4
    Salát v míse zalijeme připravenou marinádou, promícháme a necháme chvíli v chladu odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.