Salát z červených fazolí a tuňáka
20 min.
Ingredience
- 500gramůFazole červené sterilované
- 150gramůTuňák v oleji
- 5lžicOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceChilli omáčka
- 6lžicOlej rostlinný
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Konzervované červené fazole v sítu propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 2Okapané fazole smícháme v míse s konzervovaným tuňákem rozmělněným na kousky a s oloupanou, nasekanou cibulí.
- 3Na marinádu smícháme v misce ocet se solí, pepřem, chilli omáčkou, rostlinným olejem a olejem z tuňákové konzervy.
- 4Salát v míse zalijeme připravenou marinádou, promícháme a necháme chvíli v chladu odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.