Salát z čínského zelí a mrkve se šunkou
10 min.
Ingredience
- 1kusZelí čínské
- 2kusyMrkev kořen
- 150gramůJogurt bílý
- 1lžíceHořčice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCukr moučkový
- 1lžíceOcet vinný
- 2lžíceOlej olivový
- 300gramůŠunka schwarzwaldská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Čínské zelí omyjeme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky. Mrkev oškrábeme, omyjeme a rozkrájíme na kousky.
- 2Ve velké míse metlou smícháme jogurt s hořčicí, olejem, cukrem a octem, dochutíme pepřem a solí. V tomto krémovém dresinku obalíme nakrájené zelí a mrkev.
- 3Šunku rozdělíme na talíře, na ni pokládáme v jogurtovém dresinku obalené kousky zelí a mrkve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.