Salát z čínského zelí s mrkví

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme. Zelí po okapání nakrájíme na nudličky, mrkev najemno nastrouháme do mísy a smícháme se zelím.
  • 2
    V misce smícháme olej, ocet, sůl, pepř a sladidlo. Zálivkou přelijeme salát a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 3. 2016
Salát z čínského zelí s mrkví
Tento recept je velice nenáročný a rychlý na přípravu, zvládne ho každý. Trošku jsem si ho poupravila. Více mi sem totiž přijde vhod místo oleje přidat vodu a trošku pozměnit poměry. Vlastně udělat sladkokyselý nálev. Každému ale vyhovují jiné chutě 😉
Anonymní uživatel
so 5. 3. 2016
Salát z čínského zelí s mrkví
:-), taky více na saláty používám pekingské v hlávce, ale doma ho hovorově taky nazýváme "číňan"😉
Anonymní uživatel
so 5. 3. 2016
Salát z čínského zelí s mrkví
tak to se omlouvám, ale na googlu mi to tak právě vyjelo :D Já myslím, že je to dobré tak či tak 😉
Anonymní uživatel
pá 4. 3. 2016
Salát z čínského zelí s mrkví
Na obrázku je pekingské zelí a ne čínské. To vypadá jinak, netvoří hlávku ale listovou růžici. Já vím....hodně lidí to zaměňuje, tak jen pro upřesnění. :-)