Salát z farfalle s kaviárem

20 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
485 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme citronovou šťávu, přidáme špetku soli a mícháme, dokud se sůl zcela nerozpustí. Přidáme špetku čerstvě mletého pepře, pramínkem přiléváme olej a vidličkou vyšleháme hladkou zálivku.
  • 2
    Opereme pažitku, jemně ji nasekáme. Do hrnce nalijeme dostatečné množství vody, uvaříme farfalle.
  • 3
    Scezené těstoviny rychle propláchneme pod tekoucí studenou vodou a vysypeme je na servírovací mísu. Přelijeme připravenou směsí oleje a citronové šťávy, vše důkladně promícháme. Přidáme kaviár a pažitku, znovu všechno promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.