Salát z farfalle s kaviárem
20 min.
Ingredience
- 300gramůTěstoviny Farfalle
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 60mililitrůOlej olivový
- 5gramůPepř černý celý
- 5gramůSůl
- 50gramůPažitka
- 30gramůKaviár
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
485 mg
Postup přípravy
- 1Do misky nalijeme citronovou šťávu, přidáme špetku soli a mícháme, dokud se sůl zcela nerozpustí. Přidáme špetku čerstvě mletého pepře, pramínkem přiléváme olej a vidličkou vyšleháme hladkou zálivku.
- 2Opereme pažitku, jemně ji nasekáme. Do hrnce nalijeme dostatečné množství vody, uvaříme farfalle.
- 3Scezené těstoviny rychle propláchneme pod tekoucí studenou vodou a vysypeme je na servírovací mísu. Přelijeme připravenou směsí oleje a citronové šťávy, vše důkladně promícháme. Přidáme kaviár a pažitku, znovu všechno promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.