Salát z fazolek

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené fazolky zbavíme vláken, vypereme je, zalijeme teplou vodou a uvaříme doměkka.
  • 2
    Potom fazolky scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Prochladlé nakrájíme na kousky asi 3cm dlouhé a dáme do mísy.
  • 3
    Ve vodě rozpustíme sůl, cukr a přidáme ocet a celý pepř. Převaříme a necháme trochu vychladnout.
  • 4
    Marinádou přelijeme fazolky, promícháme a necháme v lednici vychladit. Před podáváním pokapeme každou porci olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.