Salát z fazolek, celeru a oliv
30 min.
Ingredience
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 600mililitrůVoda pitná
- 250gramůCeler sterilovaný
- 80mililitrůOlej olivový
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100gramůOlivy černé
- 2lžíceOcet vinný
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Sterilovaný celer slijeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Olivy nakrájíme na plátky. Fazolky opláchneme, nakrájíme na kratší kousky a vložíme do vroucí vody. Uvaříme do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Zálivku připravíme smícháním oleje, octa, pepře a soli.
- 2V míse promícháme vychladlé fazolky, celer, olivy a zalijeme zálivkou. Pod fólií necháme v chladničce vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.