Salát z fazolí a brambor
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1,8litryVoda pitná
- 1šálekFazole bílé
- 2kusyJablka
- 0,5kusMrkev kořen
- 0,25kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 2kusyBrambory
- 2kusyOkurky nakládané
- 2lžičkyKečup
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5šálekOcet kvasný lihový
- 0,5šálekOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
35 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Mrkev, celer a brambory očistíme a uvaříme do měkka. Stejně uvaříme i předem namočené fazole.
- 2Uvařenou zeleninu, sýr, okurky, cibuli, fazole a jablka nakrájíme na malé kostky a smícháme s vařenými bramborami.
- 3Ocet, olej, sůl a kečup řádně promícháme a nalijeme na salát, který necháme dvě hodiny uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.