Salát z fazolí a cizrny

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
23 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokud zvolíme konzervované fazole a cizrnu, tak je slijeme a smícháme spolu s přepůlenými cherry rajčátky a nasekanými bylinkami.
  • 2
    Fazole i cizrnu můžeme také sami uvařit.
  • 3
    Připravíme si dresing: smícháme citronovou šťávu a cukr a mícháme do rozpuštění. Poté vmícháme rajčatový protlak a olivový olej a promícháme.
  • 4
    Smícháme vše dohromady. Podáváme při pokojové teplotě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.