Salát z fazolí a cizrny
55 min.
Ingredience
- 250gramůFazole červené
- 200gramůFazole bílé
- 100gramůCizrna
- 140gramůRajčata Cherry
- 2lžíceBazalka
- 1lžíceMáta
- 1lžíceŠalvěj čerstvá
- 1kusCitrony
- 1lžičkaCukr třtinový
- 1lžičkaProtlak rajčatový sterilovaný
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
23 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Pokud zvolíme konzervované fazole a cizrnu, tak je slijeme a smícháme spolu s přepůlenými cherry rajčátky a nasekanými bylinkami.
- 2Fazole i cizrnu můžeme také sami uvařit.
- 3Připravíme si dresing: smícháme citronovou šťávu a cukr a mícháme do rozpuštění. Poté vmícháme rajčatový protlak a olivový olej a promícháme.
- 4Smícháme vše dohromady. Podáváme při pokojové teplotě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.