Salát z fazolí, cizrny a oliv

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu s fazolemi necháme přes noc namočené ve vodě, poté osolíme a vaříme doměkka.
  • 2
    Cibuli, rajče a okurku nakrájíme na kolečka, jarní cibulky posekáme najemno, olivy rozpůlíme, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 3
    Uvařené fazole s cizrnou scedíme a necháme okapat. Vychladlé fazole smícháme s ostatními surovinami a pod fólií necháme v chladničce odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.