Salát z fazolí, cizrny a oliv
85 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 50gramůCibulka jarní
- 80gramůRajčata
- 100gramůOkurka salátová
- 60gramůOlivy černé
- 1,5lžícePetržel - nať
- 1,5lžíceCitronová šťáva
- 70mililitrůOlej olivový
- Na luštěniny
- 120gramůFazole červené
- 120gramůCizrna
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cizrnu s fazolemi necháme přes noc namočené ve vodě, poté osolíme a vaříme doměkka.
- 2Cibuli, rajče a okurku nakrájíme na kolečka, jarní cibulky posekáme najemno, olivy rozpůlíme, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
- 3Uvařené fazole s cizrnou scedíme a necháme okapat. Vychladlé fazole smícháme s ostatními surovinami a pod fólií necháme v chladničce odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.