Salát z fazolí s vejcem
25 min.
Ingredience
- 100gramůFazole bílé sterilované
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 1kusSůl
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaExtra panenský olivový olej citrónový
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
8 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natrvrdo a necháme vychladnout.
- 2Cibuli i papriku nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolemi. Přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, olivový olej, kmín a osolíme a opepříme podle chuti.
- 3Nakonec ještě ozdobíme vejcem nakrájeným na kolečka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.