Salát z fazolových lusků

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky zbavíme vláken, opláchneme ve studené vodě a zalijeme je čerstvou vodou. Lusky uvaříme téměř doměkka a scedíme. Po okapání lusky nakrájíme na menší kousky a dáme do misky.
  • 2
    Ve vodě rozpustíme sůl, cukr, ocet a zálivku necháme povařit. Vychladlou zálivku nalijeme na lusky, přidáme olej, pepř, promícháme a hotový salát necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.