Salát z jablek a sleďů
25 min.
Ingredience
- 90gramůJablka
- 70gramůČervená řepa
- 1kusCitrony
- 50mililitrůOcet Sherry
- 50mililitrůOlej olivový
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 300gramůSleď čerstvý
- 60mililitrůHořčice
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Ihned zalijeme citrónovou šťávou a dáme stranou.
- 2Řepu oloupeme a taktéž pokrájíme na menší kousky, stejně jako filety ze sledě.
- 3Z octa, oleje, hořčice, soli a pepře vyrobíme zálivku.
- 4Všechny suroviny smícháme dohromady a zalijeme připraveným dresinkem.
- 5Osolíme a opepříme dle chuti a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.