Salát z krevet s ředkvičkami
15 min.
Ingredience
- 160gramůOkurka salátová
- 150gramůŘedkvička
- 2lžíceCitronová šťáva
- 300gramůKrevety tygří - loupané
- 150gramůPaprika zelená
- 70mililitrůOlej olivový
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaCukr krupice
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Krevety očistíme. Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky, papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, salátovou okurku opláchneme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Petrželovou nať jemně nasekáme. Zálivku připravíme smícháním oleje s pepřem, solí, citronovou šťávou, petrželové natí a cukrem.
- 2V míse promícháme krevety se zeleninou, přelijeme zálivkou a necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.