Salát z krevet s ředkvičkami

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety očistíme. Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky, papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, salátovou okurku opláchneme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Petrželovou nať jemně nasekáme. Zálivku připravíme smícháním oleje s pepřem, solí, citronovou šťávou, petrželové natí a cukrem.
  • 2
    V míse promícháme krevety se zeleninou, přelijeme zálivkou a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.