Salát z kuřecího masa s vejci

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
20 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
493 mg
Cukr
406 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařená vejce oloupeme a nakrájíme nadrobno. Křen nastrouháme, pažitku posekáme. Vařené kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky.
  • 2
    Do mísy vložíme vejce, křen, přilijeme ocet a dobře promícháme. Přidáme šlehačku, sůl, pepř a nakonec kuřecí maso. Lehce promícháme a zasypeme posekanou pažitkou.
  • 3
    Podáváme chlazený s plátky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.