Salát z květáku a kedlubny

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
7 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve ve vodě vaříme květák, a to přibližně 5 minut. Poté květák nakrájíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Mezitím na hrubo nastrouháme oloupanou kedlubnu a ředkvičky.
  • 3
    Vychladlý květák smícháme s nastrouhanou zeleninou.
  • 4
    V míse smícháme olej, cukr, citrónovou šťávu, sůl, pepř, petržel a pažitku.
  • 5
    Směs nalijeme na připravenou zeleninu, promícháme a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.