Salát z kysaného zelí s bramborami a šunkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Omytá jablka rozpůlíme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na nudličky. Podusíme je na pánvi ve 2 lžících vody asi 5 minut.
  • 3
    V míse promícháme kysané zelí s plátky brambor, podušenými jablky, na kolečka nakrájeným řapíkatým celerem.
  • 4
    Salát rozdělíme na talíře a zalijeme zálivkou připravenou smícháním oleje, octa, soli a pepře. Povrch salátu posypeme na nudličky nakrájenou šunkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.