Salát z langust a zeleniny

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Langustu 30 minut uvaříme, vychladlou zbavíme krunýře a obereme maso.
  • 2
    Salát omyjeme a natrháme na kousky.
  • 3
    Zeleninu očistíme, pokrájíme, krátce povaříme ve vroucí vodě.
  • 4
    Zeleninu přidáme k salátu, pokapeme zálivkou ze 100 ml vody, cukru a octa, navrch dáme kousky masa.
  • 5
    Osolíme a opepříme dle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.