Salát z lišek

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Na 2 lžících rozehřátého oleje osmahneme fazole spolu s anýzem. Přidáme 2 lžíce balsamica, osolíme, opepříme a osladíme. Přidáme oloupanou, drobně nakrájenou cibuli, podusíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zprudka na něm opečeme očištěné lišky. Zalijeme lžící balsamica, osolíme a opepříme.
  • 3
    Na talíře upravíme omytý polníček, fazole a posypeme je liškami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.