Salát z nových brambor a máty

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
211 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme a očistíme, nakrájíme na půlky. Vložíme do hrnce se studenou vodou, přidáme mátu, osolíme a přiklopené vaříme na mírném ohni 20 minut. Slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Na zálivku smícháme v misce vinný ocet, olej a hořčici, okapané brambory vložíme do mísy, zalijeme zálivkou a promícháme s nasekanou mátou.
  • 3
    Podáváme posypané čerstvě nastrouhanou citronovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.