Salát z okurek a kapií s kyselou smetanou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku omyjeme, rozkrojíme podélně na poloviny a nakrájíme na slabé plátky.
  • 2
    Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na úzké nudličky.
  • 3
    Obojí zeleninu pokapeme zředěným octem, osolíme, opepříme a lehce promícháme. Nakonec pokryjeme nerozkvedlanou smetanou a ozdobíme rajčetem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.