Salát z okurek a kapií s kyselou smetanou
20 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 10gramůPetržel - nať
- 0,25litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Salátovou okurku omyjeme, rozkrojíme podélně na poloviny a nakrájíme na slabé plátky.
- 2Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na úzké nudličky.
- 3Obojí zeleninu pokapeme zředěným octem, osolíme, opepříme a lehce promícháme. Nakonec pokryjeme nerozkvedlanou smetanou a ozdobíme rajčetem a petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.