Salát z pečené řepy a brambor

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Ořechy nahrubo nasekáme. Řepu omyjeme a pokrájíme na stejně velké srpečky. Řepu přendáme na plech vyložený papírem, pokapeme olivovým olejem a octem, ocukrujeme a dáme péct při 200 °C na 40 minut. Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Vodu slijeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Upečenou řepu smícháme s bramborami pokrájenými na čtvrtiny. Posypeme strouhaným sýrem a ořechy, zakápneme ořechovým olejem, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.