Salát z petrželky, máty, bulguru a citronu

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve zalijeme v míse bulgur vroucí vodou a necháme 30min odležet. Poté scedíme a vymačkáme vodu.
  • 2
    Vrátíme bulgur do mísy a přelijeme olejem a šťávou vylisovanou ze všech citronů. Ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Vmícháme na kousky nakrájená rajčata zbavená semínek, nahrubo nasekanou petrželku a mátu a důkladně promícháme.
  • 4
    Salát podáváme vychlazený nebo při pokojové teplotě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.