Salát z pomeranče a kuřecího masa

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařená kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, vložíme do větší mísy, osolíme, opepříme a dáme stranou vychladnout. Zatímco maso chladne, oloupeme pomeranče, rozdělíme na jednotlivé měsíčky, ze kterých stáhneme blánu. Nakrájíme je na menší kousky, které vložíme do mísy k vychladlému kuřecímu masu společně s na proužky rozkrájeným řapíkatým celerem, na malé kousky pokrájenou jarní cibulkou, žlutou paprikou a zalijeme dresingem, který jsme si připravili smícháním jogurtu, majonézy, medu a nasekané petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.