Salát z pomeranče a kuřecího masa
45 min.
Ingredience
- 2kusyPomeranče
- 300gramůKuřecí prsa
- 3lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2kusyCeler - nať
- 2kusyCibulka jarní
- 1kusPaprika žlutá
- 150gramůJogurt bílý
- 40gramůMajonéza
- 2lžíceMed včelí
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Uvařená kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, vložíme do větší mísy, osolíme, opepříme a dáme stranou vychladnout. Zatímco maso chladne, oloupeme pomeranče, rozdělíme na jednotlivé měsíčky, ze kterých stáhneme blánu. Nakrájíme je na menší kousky, které vložíme do mísy k vychladlému kuřecímu masu společně s na proužky rozkrájeným řapíkatým celerem, na malé kousky pokrájenou jarní cibulkou, žlutou paprikou a zalijeme dresingem, který jsme si připravili smícháním jogurtu, majonézy, medu a nasekané petrželové natě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.